Telefon: 24 24 88 48   |   Mail: klovtoftvej43@mail.tele.dk

​Vandskuring af dit hus

​Hos Murermester Lars Johansen er vi eksperter i vedligeholdelse af huse, og kan hjælpe med en bred vifte af opgaver, herunder med vandskuring.

Så trænger dit hus til en kærlig omgang, fordi det med tiden har mistet sin glans, og er blevet slidt at se på, så kan vi hjælpe dig med en vandskuring af højeste kvalitet.

Vi klarer vandskuringen for dig

Et hus bliver med tiden slidt at se på, fordi farven falmer, og så kan en vandskuring være en rigtig god investering, hvor du igen får det flotte oprindelige udseende fra dit hus at se.

Vandskuring er en gammel tradition i forbindelse med facaderenovering, og vi har stor erfaring inden for feltet, hvor vi har vandskuret utallige af huse gennem tiden. Det er en populær løsning, hvor du får dit ældre hus til at se ud som nyt.

Der er også flere andre fordele, såsom en moderne og pæn facade og en bedre beskyttelse imod vind og vejr, og alt dette sikrer i sidste ende, at dine mursten på facaden får en længere levetid.

Vi er garanti for høj kvalitet, og du kan vide dig sikker på, at du får dit produkt præcis som ønsket, og vi pakker ikke vores værktøj sammen igen, før du som kunde er 100 % tilfreds.

Få et godt tilbud på en vandskuring

Bor du i områder nær Rødekro, Aabenraa, Haderslev, og trænger dit hus til en kærlig hånd? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 24 24 88 48 – så giver vi dig et uforpligtende tilbud på dit hus. 

​Kontakt Murermester Lars Johansen Aps

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 24 24 88 48

For flere kontaktinformationer klik her

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Så kontakt os på 24 24 88 48, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!

​Firmainformation

Murermester Lars Johansen Aps

CVR: 36938722

adresseinformation

Klovtoftvej 10, 6230 Rødekro

Find vej med Google Map

kontaktinformation