Telefon: 24 24 88 48   |   Mail: klovtoftvej43@mail.tele.dk

​Facaderenovering af høj kvalitet

​Facaderenoveringer er et af vores varemærker hos Murermester Lars Johansen, og vi kan hjælpe dig med et professionelt resultat af højeste kvalitet, hvis dit hus trænger til en opløftning.

Vi har hjulpet mange boligejere gennem årene med facaderenovering af forskellige former, og vi sørger for at leve 100% op til dine forventninger.

Invester i en facaderenovering

En facaderenovering kan være en rigtig god investering, uanset om det skal være med henblik på et efterfølgende salg af boligen, eller om du skal blive boende efterfølgende også. Du får en nærmest helt ny bolig, og vi garanterer for et sublimt resultat, som du vil blive rigtig glad for.

Med en facaderenovering kan du gøre dit hus flere årtier nyere, og samtidig sikrer du en længere levetid på dine mursten, hvor disse også bliver en smule mere modstandsdygtige over for vejr og vind.

Vi har stor erfaring på området, og kan derfor udføre facaderenoveringer på alle former for huse, uanset størrelse og materialer. Vi ser ikke nogen opgave som værende hverken for stor eller for lille til, at vi ikke vil varetage denne, og derfor kan du med fordel kontakte os.

Kontakt os angående en renovering af din facade

Synes du efterhånden, at din bolig trænger til en facaderenovering, og bor du i byerne Rødekro, Aabenraa, Haderslev eller i nærområdet, så føl dig fri til at kontakte os på telefon 24 24 88 48.

Så kan vi aftale nærmere omkring et kig på din bolig og en facaderenovering af højeste kvalitet.

​Kontakt Murermester Lars Johansen Aps

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 24 24 88 48

For flere kontaktinformationer klik her

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Så kontakt os på 24 24 88 48, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!

​Firmainformation

Murermester Lars Johansen Aps

CVR: 36938722

adresseinformation

Klovtoftvej 10, 6230 Rødekro

Find vej med Google Map

kontaktinformation