Telefon: 24 24 88 48   |   Mail: klovtoftvej43@mail.tele.dk

​Fliselægning på din ejendom

Har du brug for hjælp i forbindelse med fliselægning? Så er vi de helt rette at søge hjælp hos.

Vi er specialister på området, og vi kan hjælpe dig med enhver form for opgave, uanset om du kontakter os som privat- eller erhvervskunde.

Vi klarer alt inden for fliselægning

Fliselægning kan være en meget kompliceret opgave – men også yderst spændende, da der er mange forskellige muligheder omkring dette. Du kan vælge en fliselægning med mønstreform, en klassisk flise, en med en ru overflade, hvis det for eksempel skal være til svømmehaller.

Uanset hvad du skal have hjælp til, så har vores medarbejdere den helt rette kvalifikation samt erfaring på området, og vi garanterer et flot resultat, som står færdigt til den aftalte tid.

Vi har tidligere lagt fliser for både svømmehaller og boligejere, og derfor er der ikke den opgave, som vi ikke kan klare. Vi tager imod enhver udfordring, uanset størrelse, fordi vi kun på den måde kan udfordre os selv og derved blive endnu bedre til vores håndværk.

Ring og hør nærmere om lægning af fliser

Kontakter du os angående hjælp til fliselægning, så vil vi naturligvis yde den bedste service, og rådgive og vejlede dig med, hvilke fliser der vil være fordelagtige at vælge. Vi lytter naturligvis også til dine ønsker, og forsøger at få alle disse med i det endelige arbejde.

Kontakt os i dag på telefon 24 24 88 48, hvis du bor i områder nær Rødekro, Aabenraa, Haderslev, og så kan vi aftale nærmere.

​​

​Kontakt Murermester Lars Johansen Aps

Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular til højre, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.

Ellers ​ring på telefon 24 24 88 48

For flere kontaktinformationer klik her

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Så kontakt os på 24 24 88 48, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!

​Firmainformation

Murermester Lars Johansen Aps

CVR: 36938722

adresseinformation

Klovtoftvej 10, 6230 Rødekro

Find vej med Google Map

kontaktinformation